Eten, Lachen, Ongelooflijk

Op zoek naar een baan? Oreo en Milka zoeken een chocoladeproever!

Ben jij  gek op chocolade? Dan is dit misschien wel de beste baan van de wereld voor jou. Je moet namelijk chocolade proeven en daarvoor krijg je betaald. Dit lijkt een droombaan die je nooit zou kunnen krijgen, maar nu is het je kans. De eigenaar van Oreo, Milka en Prince heeft een vacature voor chocoladeproever openstaan.

Het bedrijf wil iemand die in staat is om chocolade te proeven en daar zijn eerlijke en objectieve feedback over geeft. Je moet ook goed andere talen kunnen spreken, want je moet je mening in meerdere talen kunnen verwoorden. Je moet ook consistent en integer zijn over de gegeven resultaten.

Je moet 7,5 uur per week werken en de plaats waar je waarschijnlijk zult gaan werken is in het Britse stadje Reading. Het is dus heel belangrijk dat je goed Engels kunt spreken. Denk je dat je aan de omschrijving voldoet? Dan kom je in aanmerking voor de baan.

Deel dit artikel met je familie en vrienden, want wie wil er nu niet zo’n droombaan? Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *