Lachen

Onderzoek toont aan dat het jongste kind het leukste is

De meeste gezinnen zien wel dat het jongste kind meestal het drukste is en veel vaker een ruzie heeft met de oudere broers of zussen. Onderzoek dat is uitgevoerd door ‘YouGov’ is gebleken dat het jongste kind van het gezin in de meeste gevallen het leukste is.

Jammer genoeg kleven er ook nadelen aan het zijn van het leukste kind van de familie. Je bent namelijk niet alleen de grappigste, maar komt in vergelijking met jouw oudere broers en zussen wel tekort aan verantwoordelijkheidsgevoel.

Als jongste kind heb je het namelijk een stuk makkelijker dan je broers en zussen. In de meeste gevallen volg je gewoon wat je oudere broers en zussen al hebben gedaan en ben je hier veel minder zenuwachtig over, omdat het bij hun ook goed is gekomen.

De jongste krijgt meestal ook veel meer aandacht van de familie dan de ouderen. Dit gaat geheel onbewust maar gebeurd toch in de meeste gezinnen. Hierdoor hebben de jongste kinderen meer zelfvertrouwen en kunnen ze beter met deze aandacht omgaan.

Ga naar de volgende pagina om te zien waar de oudere kinderen van het gezin goed in zijn.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/02/onderzoek-toont-aan-dat-het-jongste-kind-het-leukste-is/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *