Ongelooflijk

Om deze 3 redenen kun je deodorant het beste NOOIT meer gebruiken

Niemand staat vrijwillig op een plek waar er veel producten worden gemaakt met giftige stoffen. Niemand wilt dit inademen of tegen zijn huid aan krijgen. Toch doen we dit dagelijks door iedere dag deodorant tegen onze oksels aan te spuiten, waar allerlei giftige stoffen in zitten.

Volgens een professor in North Carolina zijn er zelfs verschillende deodoranten op de markt, waarbij de giftige stoffen uiteindelijk in jouw bloed kunnen komen en op deze manier dus door heel jouw lichaam worden vervoerd. Wanneer je iets eet waar gevaarlijke stoffen in zitten is dit meestal minder erg dan wanneer je het op jouw huid spuit, omdat voedsel helemaal wordt verteerd en nog langs jouw lever komt.

In deodorant kunnen 5 verschillende giftige stoffen zitten die slecht voor jouw gezondheid zijn. Bekijk op de volgende pagina welke stoffen dat zijn en waarom ze zo slecht zijn voor jouw gezondheid.

Ook geven we je een tip van wat voor deodorant je voortaan wel kunt kopen zonder dat je daar giftige stoffen mee op je huid aanbrengt. Ga naar de volgende pagina om te zien wat je er tegen kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *