Ongelooflijk

Moeder was in tranen toen niemand op kwam dagen op haar dochters feestje, maar vreemde over de hele wereld hebben haar verjaardag gered.

http://stemcellprofessionals.com/lancaster-county-pennsylvania/ephrata/ Het is een van de grootste nachtmerrie voor een moeder. Je dochter heeft een verjaardag en nodigt alle kinderen uit de klas uit en tijdens het feestje kom je erachter dat niemand gaat komen en dat het een rustig feestje gaat worden.

Dit is precies gebeurd bij een 26 jarige moeder van 2 kinderen. Ze organiseerde een feestje voor haar negen jaar oude dochter met de ziekte autisme. Ze hadden 10 kinderen uitgenodigd van haar klas en alle 10 hebben afgezegd, omdat ze niet naar een feestje wilde / konden komen.

prednisolone 20mg et mal de dos

Haar dochter Rhianna telde de dagen af tot dat haar verjaardag begon en keek erg uit naar haar feestje. Omdat Rhianna autisme heeft en het dus erg moeilijk vindt om met andere overweg te kunnen, heeft ze bijna geen vrienden op school en wordt ze daar erg vaak gepest. Om deze reden had ze ook niet veel vrienden die ze kon uitnodigen voor haar feestje en wilde de meeste kinderen er dus ook niet heen.

Toen de moeder hoorde dat iedereen had afgezegd voor haar feestje en dus niemand zou komen, wist ze zich even geen raad meer. Ze zat buiten voor enkele uren om te bedenken wat er nu precies was gebeurd en hoe ze dit moesten gaan oplossen.

Ze wist niet hoe ze dit moest gaan vertellen tegen haar kind en voelde zich een slechte moeder die niet had gedaan wat er van haar werd verwacht. Uit frustratie zette ze een bericht op Facebook van wat er was gebeurd en hoe ze zich voelde en vervolgens reageerde het internet op een prachitge manier.

Bekijk op de volgende pagina wat vreemdelingen hadden gedaan en hoe ze ervoor hebben gezorgd dat Rhianna toch een prachtige verjaardag hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *