Ongelooflijk

Met deze oefeningen verbrand je binnen 4 minuten 100 calorieën. Makkelijk zelf te doen en geen sportschool voor nodig

Veel mensen proberen tevergeefs wat killo’s kwijt te raken zonder dat het ook maar een klein beetje werkt. Ze hadden als goede voornemen voor 2017 dat ze zouden gaan afvallen en hebben hiervoor een abonnement afgesloten bij de fitness, maar nu komen ze er alweer achter dat ze nooit meer gaan en dat het eigenlijk toch wel sonde is van hun geld.

Wat nu als ik je enkele goede oefeningen geef, waarmee je makkelijk en snel kunt gaan afvallen, zodat je hier geen duur abonnement meer voor hoeft af te sluiten bij de fitness. Bekijk hieronder en op de volgende pagina’s de oefeningen, waarmee jij straks lekker aan de slag kunt gaan.

1: Jumping jacks

Deze oefening kent bij iedereen wel en val je hard mee af. De oefening wordt de jumping Jack genoemd, waarbij je continu spring en de ene keer je arme omhoog doet en je benen uit elkaar en de andere keer je benen naar beneden en de benen naar elkaar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *