Design, Lachen, Ongelooflijk

Jongetje strekt zijn armen wijdt. Kijk nu eens wat de kip doet die op hem af komt lopen.. Geweldig!

Het jongetje wat te zien is in het filmpje op de volgende pagina heet Mason en zijn best vriend heet Love Bird. Love Bird is een kip en is sinds zijn geboorte is hij beste vrienden met het vierjarige jongetje.

De familie van Manson heeft de kip geadopteerd van de kinderboerderij. Sinds de dag dat Mason bij de kinderboerderij is geweest met school, is hij beste vrienden met de kip. Dat is ook de reden waarom de familie de kip geadopteerd heeft. Vanaf die dag zijn Mason en de kip onafscheidelijk en brengen ze de dagen met elkaar door.

De moeder besloot om te gaan filmen, omdat Mason lang niet naar de kapper was geweest en ze was benieuwd of de kip Mason nog wel zou herkennen. Daarom ben ik ook erg dankbaar dat de moeder dit gedaan heeft, want het heeft een prachtig filmpje opgeleverd.

In het filmpje op de volgende pagina zie je de geweldige reactie van de kip en van het jongetje. Je ziet ook de speciale band die deze twee in de loop van de tijd hebben opgebouwd. Dit is een filmpje dat je dag of week weer helemaal goed maakt.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/02/jongetje-strekt-zijn-armen-wijdt-kijk-nu-eens-wat-de-kip-doet-die-op-hem-af-komt-lopen-geweldig/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *