Virals online

Hoe de jongen reageert wanneer hij ziet dat Ed Sheeran achter hem staat is ongelooflijk

De meeste mensen die de show van Ellen Degeneres kijken kennen de jongen Kai wel van zijn andere optredens. Hij is een tijdje terug ontdekt door deze show en heeft sindsdien meerdere keren mogen optreden voor het publiek van de Ellen show.

Kai is sinds kort een jaar ouder geworden en mocht nu hij 8 was weer een keer optreden in de show. Toen hij naar de show ging dacht hij dat hij alleen maar even kwam praten met Ellen en dat hij daarna weer een optreden mocht doen.

Terwijl de jongen hard bezig was met het liedje Thinking out loud, verscheen zijn grote idool achter hem en liet hij hem schrikken. De reactie die Kaj hierop had was geweldig en hij kon niet geloven dat hem dit echt overkwam.

Ga naar de volgende pagina om de video te bekijken.

Vergeet daarnaast natuurlijk niet onze Facebook pagina te liken!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/02/hoe-de-jongen-reageert-wanneer-hij-ziet-dat-ed-sheeran-achter-hem-staat-is-ongelooflijk/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *