Ongelooflijk

Heb je pijn in je hiel? Lees hier hoe je er vanaf kunt komen

Pijn in je hiel is zeker geen fijn gevoel. Je krijgt er last van iedere keer dat je jouw voet gebruikt. Zodra je op deze plek pijn gaat ervaren, dan kom je er opeens achter hoe vaak je jouw voeten gebruikt en dat je er eigenlijk zo snel mogelijk van af moet zien te komen.

In het geval je pijn in je hiel krijgt heeft dit meestal te maken met maar 1 ding. Het gaat dan om jouw Fascia plantaris. De kans is groot dat je nog nooit hebt gehoord van dit woord en dat je al bijna weer weg wilt klikken naar Facebook. Schrik niet want hieronder leg ik het je even uit. Wil je meteen de verschillende manieren zien waarop je het kunt oplossen? Ga dan naar de volgende pagina.

De Fascia plantaris is dun bindweefsel dat je hiel verbind met de voorkant van je voet. De reden dat dit zoveel zeer kan doen is omdat dit soort pezen af en toe overbelast kunnen raken. Dit gebeurd het snelste bij mensen die veel sporten of bij zwangere vrouwen die opeens veel meer gewicht moeten dragen.

Ga naar de volgende pagina om de oefeningen te zien waarmee je deze blessure / pijn kunt oplossen.

Mocht je het artikel erg handig vinden? Like dan onze pagina Virals Online of Facebook.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/02/heb-je-pijn-in-je-hiel-lees-hier-hoe-je-er-vanaf-kunt-komen/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *