Ongelooflijk

Groot farmaceutisch bedrijf geeft dat deze plant kankercellen kan doden

Het National Institute of Drug Abuse heeft in april 2015 toegegeven dat de plant cannabis kankercellen kan doden. Na deze ontdekking heeft geen enkele overheid / instantie de werking van cannabis toegegeven op de ziekte van kanker.

Onderzoek is na dit moment gewoon doorgegaan en nu hebben de farmaceutische bedrijven hopelijk, eindelijk een oplossing voor deze dodelijke ziekte.

Het resultaat van het onderzoek was dat 83% van de mensen met kanker die cannabis gebruikte een jaar later nog in leven waren. Dit in tegenstelling tot de mensen die geen cannabis gebruikte. Hiervan was slechts 53% nog 1 jaar in leven, nadat kanker bij hun was geconstateerd.

Dit is trouwens niet de enige ziekte die kan worden verholpen met cannabis. Cannabis kan ook worden gebruikt als medicijn tegen verschillende soorten epilepsie.

Nog niet helemaal overtuigd? Druk hieronder dan naar een artikel van een man die al verschillende mensen heeft kunnen genezen van kanker met een bepaalde stof die in cannabis planten gemaakt wordt.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2016/12/deze-man-heeft-al-5000-mensen-gered-van-de-ziekte-kanker-niet-te-geloven/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *