Virals online

Door haar laatste post op Facebook is ze verongelukt, de laatste foto bekijken maakt het hartverscheurend

Een vrouw reed in Amerika in haar Toyota Corolla naar haar werk. Het liedje Happy van Pharrel Williams kwam op de radio en op dat moment voelde ze zich erg gelukkig. Om dit moment vast te kunnen leggen pakte ze haar mobiel en wilde ze een foto maken om dit moment vast te leggen. Ze draaide zich om, om haar telefoon te pakken en na een paar minuten gebeurd er iets waar ze niet op gerekend had.

Je telefoon gebruiken tijdens het rijden is erg gevaarlijk. Het maakt niet uit of je in de stad rijdt of dat je op de snelweg rijdt. Het blijft altijd levens gevaarlijk. De vrouw reed 70 kilometer per uur op de snelweg en maakt een foto van zichzelf om het moment vast te leggen waarin ze zo gelukkig was.

Nadat ze de foto had gemaakt en hem op Facebook wilde plaatsen, zweek ze een stukje af naar de andere rijbaan en botste ze tegen een veel groter voertuig. Toen ze tegen de vrachtwagen was aangebotst had ze geen controle meer over de auto en vloog ze van de weg tegen een boom aan.

De 32 jarige vrouw was opslag dood. Ze werkte in de gezondheidszorg en was bezig met een opleiding om hogerop te komen. Om 8.33 uur poste ze haar selfie en om 8.34 uur kregen de alarmcentrale een bericht over het ongeluk.

Zie hieronder de Engelstalige video en vergeet natuurlijk niet de boodschap van dit verhaal. Rijd nooit in een auto met je mobiel in je hand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *