Dieren

Deze pil kan ervoor zorgen dat je hond 5 jaar langer leeft! Bekijk het hier

Het kan zo zijn dat er een pil op de markt is gekomen dat ervoor zorgt dat je hond 2 tot 5 jaar langer in leven blijft. Het is getest bij verschillende families en de familie in het filmpje zegt er zeker van overtuigd te zijn dat het werkt. Haar hond voelt zich nu stukken gezonder en is veel actiever geworden dan normaal.

De pil wordt rapamycin genoemd en wordt nu al meer dan tientallen jaren onderzocht door mensen in het lab. De onderzoekers zeggen dat het mogelijk is dat een hond 60% langer in leven kan blijven, wanneer ze de pil op een goede methode gebruiken. De pil wordt ook wel de anti-ouderdoms pil genoemd voor hond en mens.

De pil blijkt niet alleen te werken op honden, maar waarschijnlijk ook op mensen. Stel je voor je kunt gewoon 60% aan je leven toevoegen door iedere dag of week een pilletje te nemen, zodat je veel minder snel oud wordt.

Onderzoekers zijn al meer dan 40 jaar bezig met het onderzoeken van deze pil en hebben nu een test lopen op meer dan 15 verschillende honden. Het hart van deze honden lijken er allemaal op vooruit te gaan. Het hart doet het veel beter en onderzoekers zeggen dat het lijkt alsof het hart zich opeens jaren jonger gedraagt.

Ga naar de volgende pagina om het filmpje te zien en een beter beeld te krijgen van wat het met een hond doet en waarom eigenlijk iedereen zo’n pil moet hebben voor zijn hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *