Lachen, Ongelooflijk

Dakloze man rolt richting de straatmuzikant. Als hij de microfoon pakt en begint te zingen, juicht iedereen hem toe!

Op plekken waar veel mensen komen, kom je ook vaak veel straatmuzikanten tegen. Jonny Walker is zo’n straatmuzikant. Hij is inmiddels al meer dan 15 jaar straatmuzikant, hiermee verdiend hij ook zijn geld.

De man is een geboren songwriter, hij komt uit Liverpool en is nu 35 jaar oud. In de loop van de jaren zijn er al duizenden mensen die Walker hebben horen spelen. Walker is niet zo iemand die graag de show steelt, maar in het filmpje op de volgende pagina doet hij dat wel, samen met een onbekende dakloze man.

De dakloze man wil de microfoon van Walker hebben. Walker rolt de microfoon naar de dakloze man, wat de twee mannen daarna doen is ongelooflijk. Wat een talent hebben die twee.

In het filmpje op de volgende pagina is het geweldig optreden van deze twee mannen te zien, het publiek vind het optreden helemaal geweldig. Samen zingen ze het liedje Summertime ze doen dat op een fantastische manier.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/02/dakloze-man-rolt-richting-de-straatmuzikant-als-hij-de-microfoon-pakt-en-begint-te-zingen-juicht-iedereen-hem-toe/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *