Eten, Ongelooflijk

Artsen zijn verbaasd! Dit recept versterkt en herstelt botten, knieën en gewrichten

Een verkeerde lichaamshouding is volgens veel gezondheidsdeskundigen de hoofdoorzaak van pijnlijke gewrichten of van een pijnlijke rug. Daarom is het voor iedereen belangrijk dat je een goede houding aanneemt. Het is ook belangrijk om je houding te corrigeren als die niet goed is.

In dit artikel leg ik je uit je een simpel recept kan maken. Dat recept versterkt je knieën, botten en gewrichten. Je zult merken dat dit recept erg gemakkelijk te maken en zeer effectief is.

Benodigde ingrediënten:

  • 3 eetlepels rozijn
  • 5 eetlepels gemalen sesam
  • 10 eetlepels lijnzaad
  • 50 gram tarwekorrel
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 50 gram pompoenpitten
  • 60 gram wilde honing

De bereidingswijze:

Je stopt alle bovenstaande ingrediënten bij elkaar in een grote kom. Je mengt de ingrediënten allemaal goed door elkaar. Het is belangrijk dat je goed roert, totdat alles goed gemengd is. Daarna bewaar je het mengsel in een glazen pot die gesloten is.

Je neemt dit mengsel tweemaal daags in. Een keer een eetlepel voor je ontbijt en een keer een eetlepel voor je lunch. Dit zal je stofwisseling stimuleren en het zal je botten en gewrichten versterken.

Deel dit recept met je familie en vrienden, want het is belangrijk dat iedereen sterken botten en gewrichten heeft. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en delen om van alles op de hoogte te blijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *