Dieren, Lachen, Ongelooflijk

Als de ruiter op de grond valt, doet zijn paard datgene wat niemand verwacht had. Het publiek kan zijn lach niet inhouden!

Veel mensen onderschatten paardrijden. Paardrijden is namelijk niet altijd even makkelijk en de ruiter van het filmpje op de volgende pagina zal het daar helemaal mee eens zijn.

In het filmpje op de volgende pagina lijkt alles volgens plan te gaan, maar het paard raakt een obstakel. Daardoor heeft de ruiter veel moeite om op het paard te blijven zitten, maar het lukt hem toch. Toch valt de ruiter na het volgende obstakel van het paard.

De val zit er nogal pijnlijk uit, toch staat de ruiter met weinig pijn weer op. Maar wat daarna gebeurd is te bizar voor woorden. De ruiter is van het paard en daardoor zou je denken dat het paard dan onmiddellijk zou stoppen met rennen.

Maar niets is minder waar, het paard rent namelijk heel het parcours zonder begeleiding verder. Het paard rent stevig door en springt foutloos over alle obstakels en dat allemaal zonder begeleiding. Na een tijdje stopt het paard in een hoek en het publiek kan daarna niet meer stoppen met lachen.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/02/als-de-ruiter-op-de-grond-valt-doet-zijn-paard-datgene-wat-niemand-verwacht-had-het-publiek-kan-zijn-lach-niet-inhouden/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *