Design, Eten

Ze steekt 4 prikkers in een aardappel. Waarom kende ik deze truc nog niet?

Dat prikkers handig zijn voor saté wist ik al lang. Je kunt ze alleen voor zo veel meer gebruiken dan alleen saté, dat je aan jezelf de vraag gaat stellen of je prikkers je hele leven misschien wel verkeerd gebruikt hebt.

De truc op de volgende pagina is zo handig dat je deze waarschijnlijk meerdere keren per week gaat gebruiken. Niet alleen kun je prikkers gebruiken voor jouw aardappelen. Je kunt ze ook gebruiken voor cake, versieringen, langer houdbaar maken van een komkommer en citroen en zelfs voor je boter.

Ben jij niet echt een liefhebber van aardappelen, groenten of fuit? Dan kun je prikkers ook gebruiken voor je vlees. Met deze truc ga je er voor zorgen dat jouw vlees voortaan 10 KEER beter smaakt.

Hieronder kun je klikken op de volgende pagina, zodat je erachter komt hoe je jouw leven gemakkelijker kunt maken met een prikker. Elke 2 trucs staan op een andere pagina, zodat het goed overzichtelijk blijft.

Klik hieronder op de ‘volgende pagina’!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/ze-steekt-4-prikkers-in-een-aardappel-waarom-kende-ik-deze-truc-nog-niet/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *