Ongelooflijk

Whitney Houston’s “I Will Always Love you” waterfontein is hét mooiste wat je vandaag te zien zult krijgen!

In het Midden-Oosten ligt de indrukwekkende stad Dubai. Deze stad is vooral bekend geworden door de superluxe hotels en door de talloze wolkenkrabbers die er te vinden zijn. Maar op het moment is er iets anders in de stad wat de aandacht trekt, er is namelijk een speciale fontein die de aandacht op zich gevestigd heeft.

De fontein is in het centrum van Dubai te vinden en heet The Dubai Fountain. Dit is een fontein die een gechoreografeerd systeem heeft. De fontein is gebouwd door Amerikanen, het bedrijf heet WET en heeft in meerdere steden over de wereld al fonteinen gebouwd. Maar deze fontein heeft iets speciaals en extra’s.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien wat voor speciaals en extra’s deze fontein heeft. Ik weet zeker dat dit het mooiste filmpje is wat je vandaag en misschien wel deze week gaat zien.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/whitney-houstons-i-will-always-love-you-waterfontein-is-het-mooiste-wat-je-vandaag-te-zien-zult-krijgen/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *