Ongelooflijk

WAARSCHUWING: leg nooit meer toiletpapier op de WC bril!!

De meeste mensen zijn al wel bekend met het feit dat de meeste openbare toiletten en broedplaats zijn voor allerlei verschillende bacteriën. Het liefst gebruiken we deze plekken niet, maar wanneer je heel erg nodig moet dan kan het niet anders.

Waarschijnlijk ken je het gevoel wel dat je op vakantie gaat en dat je na 4 uur rijden opeens heel erg hard naar de WC moet. De kans dat je na 4 uur rijden in het buitenland zit is behoorlijk groot en jammer genoeg kennen ze niet in alle landen dezelfde toilet Hygiëne als in Nederland.

je komt dus aan op het toilet en je twijfelt er heel even aan of je echt wel zo nodig naar de wc moet. Vervolgens denk je er nog even aan om naar de wc te gaan in de bosjes, maar uiteindelijk neem je toch de beslissing het maar op de wc te doen en leg je over de gehele bril toiletpapier. Het lijkt voor de meeste mensen de ultieme manier om niet in aanraking te komen met alle bacteriën op de wc, maar is dit echt wel zo’n goede manier?

Bekijk op de volgende pagina waarom dit zeker geen goed manier is en wat je voortaan beter kunt doen!

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/waarschuwing-leg-nooit-meer-toiletpapier-op-de-wc-bril/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *