Ongelooflijk

Professioneel koor zingt een prachtige versie van Queen’s “Bohemian Rhapsody.” Het publiek smeekt ze om meer!

De meiden van het koor “Frensham Madrigals” zullen met dit optreden ervoor zorgen dat je mond openvalt. De meiden zingen een liedje van de wereldberoemde groep Queen. Het liedje wat ze zingen heet “Bohemian Rhapsody” en dit doen ze op een fantastische manier.

Het originele liedje is geschreven door de beroemde zanger Freddie Mercury. De meiden hebben in hun versie al hun energie gestopt en dat zie je. De versie die hun uitbrengen samen met hun performance zorgen voor een perfecte uitvoering van het liedje.

Dit liedje is het meest geluisterde nummer van Queen, daarom is het voor de meiden een stuk moeilijker om het goed te zingen en om het goed over te brengen. Want bijna iedereen heeft het liedje ooit wel een keer gehoord.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe getalenteerd de meiden zijn en hoe goed deze uitvoering wel niet was. Wat de meiden ook helpt is hun vastberadenheid om er iets moois van te maken, dat is een van de redenen waarom dit een geweldige uitvoering is.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/professioneel-koor-zingt-een-prachtige-versie-van-queens-bohemian-rhapsody-het-publiek-smeekt-ze-om-meer/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *