Design, Ongelooflijk, Video's

Op deze manier kun je een blik openen zonder blikopener.

Ik weet bijna zeker dat iedereen wel een keer een blik in zijn handen heeft gehad zonder dat hij een blikopener bij zich had. Je had waarschijnlijk zin in het eten van wat tonijn of je moest de kat even snel voeren, maar je hebt op dat moment even geen blikopener bij je.

In het filmpje op de volgende pagina wordt precies uitgelegd hoe je een blik kunt openen zonder ook maar een blikopener te hoeven gebruiken.

Wat ik niet snap is dat blikken nog steeds bestaan. Het is gewoon vreselijk! De meeste keren dat ik een blik moet openen moet ik eerst op zoek gaan naar een blikopener. Dit duurt soms al wel 5 tot 10 minuten! Daarna is het al veel te moeilijk om het blik met de blikopener open te maken en dan is er ook nog een kans dat er iets vreselijk misgaat, waardoor alle inhoud van het blik op de grond komt te liggen.

De video op de volgende pagina geeft je gelukkig een oplossing op het eerste grote probleem, maar nog niet helemaal op het tweede probleem. Het tweede probleem lijkt er zelfs mee te vergroot te worden.

In het geval dat je dit een leuk artikel vindt, dan zouden wij het erg leuk vinden wanneer je onze facebook pagina even liked. Via deze link kom je uit op onze pagina.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/op-deze-manier-kun-je-blik-openen-zonder-een-blikopener/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *