Lachen, Ongelooflijk

Onderzoek toont aan dat zeurende moeders een aanzienlijk grotere kans hebben op succesvolle dochters!

Ja je leest het goed. Zeurende moeders zorgen ervoor dat hun dochter later succesvol is. Je hebt het natuurlijk al die tijd al geweten, maar vandaag bevestigen we het voor je. Al jaren doe je je best om zo zeurend mogelijk over te komen, zodat jouw kinderen uiteindelijk zeer succesvol worden in het leven.

Hang je de was nog op? Ruim je de vaatwasser nog in? Begin je nou nog aan je huiswerk? Al deze vragen komen succesvolle kinderen zeer bekend voor. Met dit artikel willen we dus ook alle moeders of toekomstige moeders laten weten dat het zeker niet erg is om rechtvaardig streng over te komen.

Wanneer je dit dus al deed sporen we je aan hier lekker mee door te gaan en wanneer je dit een beetje bent vergeten de afgelopen jaren, dan is het belangrijk dat je de touwtjes zo snel mogelijk weer strak aantrekt.

De uitkomsten van het onderzoek kun je op de volgende pagina vinden. Ps. als je nu toch al op onze website zit like dan ook gelijk even onze facebookpagina, zodat we je vaker van dit soort artikelen kunnen laten zien.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/onderzoek-toont-aan-dat-zeurende-moeders-een-aanzienlijk-grotere-kans-hebben-op-succesvolle-dochters/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *