Ongelooflijk, Video's

Met deze truc val je iedere avond binnen 60 seconden in slaap

Credits: shareably

Bijna iedereen heeft wel eens last van slaapproblemen. Je ligt uren in bed en je blijft maar door piekeren over allerlei (on)belangrijke dingen die je morgen of misschien volgende week nog een keer moet gaan doen.

Je verteld jezelf misschien wel tientallen keren dat je moet stoppen met het piekeren over deze onbelangrijke dingen en dat je gewoon moet gaan starten met het nemen van jouw belangrijke nachtrust.

Zoals iedereen weet is het erg slecht voor je gezondheid wanneer je minder slaapt dan 6 uur per dag. Om optimaal te kunnen presteren hebben we zelfs minimaal 8 uur slaap per dag nodig. Te weinig slaap kan namelijk lijden tot hart klachten, hoge bloeddruk, beroerte en diabetes.

Gelukkig bestaat er een truc waarmee je ervoor kunt zorgen dat je binnen 60 seconden in slaap valt. De truc wordt ook wel de 4-7-8 ademhalingstechniek genoemd. Het houdt in dat je moet mediteren in samenhang met een speciale ademhalingstechniek, waardoor je er voor kunt zorgen dat je lichaam zich helemaal ontdoet van alle stress.

Op de volgende pagina zal je worden uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat je voortaan nooit meer last hoeft te hebben van niet kunnen slapen.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *