Ongelooflijk

Last van ouderdomsvlekken? DIT moet je erover weten. Gevaarlijk of niet? Iedereen moet dit bericht DELEN!

go site Bijna iedereen heeft ze wel, ouderdomsvlekjes. Ze zitten op je gezicht, benen, schouders of armen, deze vlekjes zijn dus over heel je lichaam te vinden. Hoe ouder je wordt, hoe beter de plekjes te zien zijn. De vlekjes gaan zich ook vermenigvuldigen naarmate dat je ouder wordt. De vraag is alleen, waar komen deze vlekjes vandaan? Een andere vraag is, is er een manier om ervoor te zorgen dat deze vlekjes weg gaan of zich niet kunnen vermenigvuldigen. In dit artikel is alles te vinden over ouderdomsvlekken.

De eerste vraag die we stellen is, waarom krijgen we ouderdomsvlekken? Er zijn een aantal redenen waarom we ouderdomsvlekken krijgen, de meest voorkomende reden is vrij simpel. Dat is namelijk door blootstelling aan de zon en door blootstelling aan UV-stralen. Dus als je veel tijd doorbrengt onder de zonnebank loop je meer kans op ouderdomsvlekken. Teveel blootstelling aan de zon, zonder dat je zonnebrand gebruikt vergroot ook de kans op meer ouderdomsvlekken. Het is dus hoe meer je wordt blootgesteld aan UV-stralen en zonlicht, hoe sneller het proces van melanine voorkomt in je lichaam. Dit proces zorgt ervoor dat je meer en sneller ouderdomsvlekken krijgt.

De tweede vraag die we stellen is, zijn ouderdomsvlekken gevaarlijk? Het kan gevaarlijk zijn, maar lang niet in alle gevallen. Er zijn namelijk een aantal tekenen waarop je moet letten:

  • Als er plekken donkerder zijn dan andere plekken
  • Als ze zacht en rood zijn
  • Als de buitenkant oneven is met de rest van de plekjes
  • Als ze constant van plek veranderen of als ze constant groeien

Als deze tekenen bij je zijn opgevallen. Raad ik je aan om naar een dokter of dermatoloog te gaan.

De laatste vraag is, hoe kan je van deze plekjes afkomen? In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe je van ouderdomsvlekken of kunt komen. Dit zijn makkelijke trucjes die bijna iedereen thuis kan doen.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *