Eten, Ongelooflijk

Last van een hoge bloeddruk? Eet dan DEZE drie groenten, je bloeddruk is binnen een paar uur al omlaag!

follow link 1 op de 4 mensen heeft vroeg of laat te maken met een te hoge bloeddruk. Vooral hoe ouder je bent hoe hoger de kans is dat je ermee te maken krijgt. Alleen er zijn een aantal groenten die erg goed voor je bloeddruk zijn.

In Nederland is in veel gevallen hoge bloeddruk de oorzaak van beroertes en hartaanvallen. Daarom kan het ook absoluut geen kwaad om vaker groenten te eten, want groenten verkleinen de kans op hoge bloeddruk.

Op de volgende pagina staan de groenten die een positief effect hebben, als je last hebt van een hoge bloeddruk. Dit zijn simpele groenten die een hele goede werking hebben.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *