Ongelooflijk

Kende jij deze bizarre bijwerking van paracetamol al? Wij slikken het voortaan een stuk minder!

Iedereen kent de paracetamol wel en ook iedereen heeft thuis wel een pakje met paracetamols liggen. Maar heel veel mensen kennen deze bizarre bijwerking ervan nog niet. De paracetamol gebruiken we tegenwoordig voor het minst of geringste pijntje dat we hebben. Alleen heel veel mensen zijn zich niet bewust van een wel hele vreemde bijwerking.

De paracetamol vermindert namelijk je inlevingsvermogen en dus niet alleen de pijn. Onderzoekers van de universiteit in Ohio beweren namelijk dat je na het nemen van een paracetamol, minder in staat bent om je te inleven in andere mensen. In principe ben je voor even een ander persoon dus.

De onderzoekers hebben een onderzoek gehouden met 80 studenten om te zien of hun theorie waar is. Op de volgende pagina lees je hoe bizar die bijwerking nu echt is.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/kende-jij-deze-bizarre-bijwerking-van-paracetamol-al-wij-slikken-het-voortaan-een-stuk-minder/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *