Ongelooflijk

Je kind zien stikken, is een nachtmerrie voor iedere ouder… Weet wat je moet doen wanneer je kindje stikt!

Het is belangrijk dat de mensen weten wat ze moeten doen wanneer iemand medische hulp nodig heeft. De eerste minuten zijn namelijk cruciaal en dan zijn meestal de hulpdiensten er nog niet. Daarom is er een organisatie net als St. John Ambulance, zij maken simpele filmpjes die je laten zien wat je moet doen.

In het filmpje op de volgende pagina leggen ze je uit, hoe je stikkende mensen moet helpen. Dit is dus belangrijk voor de ouders van baby en peuters, want hun ontdekken de wereld met hun mond en hun hebben dus ook een grotere kans op verstikking. Verstikking is ook doodsoorzaak 1 bij baby en peuters in Nederland. In het filmpje leggen ze op een simpele manier uit hoe jij je baby kunt redden, of hoe je andere mensen die stikken kan helpen.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/je-kind-zien-stikken-is-een-nachtmerrie-voor-iedere-ouder-weet-wat-je-moet-doen-wanneer-je-kindje-stikt/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *