Design, Lachen, Ongelooflijk

Hij mocht van de gemeente geen garagedeur plaatsen, dus kwam hij met deze geniale oplossing

Wat in Nederland en België vast staat is dat iedereen zich aan de wet moet houden. Het maakt dan ook niet uit wat voor geslacht, ras, geloof, taal, persoonlijke en sociale omstandigheden of wat voor politieke overtuigingen je hebt. Iedereen moet zich gewoon aan de wet houden.

Zo ook de Belg Eric Vekeman, die inmiddels al met pensioen is. Hij had eerst een winkelpand onder zijn huis, maar hij heeft zijn winkel weggedaan. Wat hij nu graag zou willen, is van het winkelpand een garage maken om zijn auto in te zetten.

Hij krijgt alleen tot zijn grote verbazing geen vergunning om een garagedeur te bouwen. De gemeente gaf als reden op, dat er van de voorkant niks mag worden veranderd en dus gaat het plan om een garagedeur te bouwen niet door.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien, wat het plan b was van de gepensioneerde man. Hij had namelijk een geweldig idee waardoor hij de wet niet overtrad maar toch zijn garagedeur kon hebben.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/hij-mocht-van-de-gemeente-geen-garagedeur-plaatsen-dus-kwam-hij-met-deze-geniale-oplossing/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *