Ongelooflijk, Video's

Hij is pas 4 JAAR maar de manier waarop hij zingt is echt ongelooflijk.

Een 4 jarige jongen stap naar de microfoon en wat er dan gebeurd is echt prachtig.

De 4 jarige jongen zingt het liedje “I will always love you” van Whitney Housten. Dit is een van de best verkopende nummers ooit en gevreesd door veel zangers, omdat het technisch een erg moeilijk liedje is. Dat maakt deze 4 jarige jongen niks uit en laat zichzelf opnemen, terwijl hij dit moeilijke liedje zingt.

Het liedje I will always love you is geschreven door Dolly Parton en is uiteindelijk uitgebracht in 1974. In die tijd werd het gelijk een liedje dat in de top 10 kwam te staan. 8 jaar nadat het liedje op de nummer een had gestaan kwam hij weer terug op nummer 1. Het was de eerste keer ooit dat hetzelfde liedje 2 keer op de nummer 1 kan komen te staan, terwijl er meerdere jaren tussen zaten waarbij hij niet eens in de top 100 had gestaan.

I Will always love you kreeg alleen pas echt sterren status toen Whitney Houston het zong voor The Bodyguard. Sindsdien wordt het gezien als een van de beste liedjes in de laatste 100 jaar.

Om te zien hoe de vierjarige dit liedje zo goed heeft gezongen, kun je naar de volgende pagina gaan van dit artikel. Dat kan door op de link hieronder te klikken.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/hij-is-pas-4-jaar-maar-de-manier-waarop-hij-zingt-is-echt-ongelooflijk/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *