Ongelooflijk, Video's

Het meisje begon met het zingen van ‘O holy night’, maar wat je dan hoort zal je nooit geloven. Wat een talent!

Amira Willighagen is 12 jaar en heeft nu al mogen optreden op plekken waar alleen de beste van de beste mogen staan. In 2013 won ze de talentenshow ‘Hollands got talent’ en vanaf die tijd laat ze iedereen versteld staan van hoe goed ze kan zingen.

In de video op de volgende pagina zie je hoe Amira het liedje ‘O holy night zingt in de Canisius kerk in Nijmegen. In vergelijking met normale optredens van Amira, was dit een zeer klein publiek en mochten de bezoekers van geluk spreken dat ze de zangeres van zo dichtbij hebben mogen zien zingen.

Alhoewel Kerst nu al iets meer dan een week achter ons ligt willen we jullie hier graag even terug naartoe brengen, omdat de Kerst dit jaar wel erg snel voorbij is gegaan. Bekijk de video op de volgende pagina.

[maxbutton id=”44″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *