Ongelooflijk

Haar man was onherkenbaar na deze ongelofelijke make-over

http://mo-pie.com/?page_name=flucostan Tegenwoordig is het ontzettend hip om een baard te laten groeien. Bij sommigen is de eerste baardgroei al zichtbaar vanaf het 14e levensjaar. Anderen hopen nog elke dag, ook al zijn ze nu al 25 jaar, dat de eerste sprietjes beginnen te groeien.

Als dan eenmaal de baard in volle glorie zijn intrede heeft gedaan, komt vrouwlief met het verzoek om de baard weer volledig af te scheren. Het prikkelt te veel, het ziet er onverzorgd uit of de baard staat je gewoon totaal niet. Je kunt toch geen nee zeggen tegen je vrouw?

Ook Jeff had al jaren een robuuste baard en veel (grijs) haar op zijn hoofd. Na aandringen van zijn vrouw Lori heeft hij zich toch aangemeld bij The Racheal Ray Show voor een totale make-over.

Jeff, die eigenlijk zelf niet eens kan geloven dat hij dit gedaan heeft, deed dit in eerste instantie om zijn vrouw tevreden te stellen. Maar zelfs hij werd emotioneel na het zien van het resultaat.

In het filmpje op de volgende pagina is de volledige make-over te zien. Het eindresultaat mag er wezen, Jeff lijkt een heel ander persoon.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *