Video's

Een gezin loopt langs een zwerver, maar wat de vader dan doet verandert alles

http://theinloop.com/members/emmahwfplqkxc/activity/243075/ We kijken allemaal graag naar filmpjes op Youtube en we betrappen ons er vaak op dat we na 2 uur ons tijd verspillen uiteindelijk aankomen op het 20ste kattenfilmpje.

Niet alle filmpjes op youtube zijn hetzelfde en al helemaal niet de video’s van muziekartiesten. De video die Tenortrio Gentri laatst op zijn Youtube kanaal heeft gezet is echt prachtig en laat zien wat het met mensen kan doen, wanneer je je een beetje inleeft en iemand anders probeert te helpen.

In het nieuwe filmpje van O Holy Night zit een prachtig verhaal verwerkt dat je zeker even tot denken aanzet. Natuurlijk kijken de meeste mensen naar de video, omdat ze het prachtig liedje vinden, maar de reden dat de meeste mensen er naar zouden moeten kijken is het filmpje.

Ga naar de volgende pagina om het filmpje te bekijken en om erachter te komen, waarom iedereen dit zo’n prachtig filmpje vindt.

Vergeet daarnaast natuurlijk niet onze facebookpagina te liken.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *