Ongelooflijk

Een 3 jarig kind ligt in coma na een feestje. LET OP: dit kan iedereen gebeuren

neurontin 300 mg gabapentin Het 3 jarige meisje Marranda Grace Lawson raakte in een coma toen ze op de verjaardag van haar moeder rennend naar haar ouders ging met zeer openstaande ogen. De ouders wisten niet wat hun overkwam en hadden ook geen idee hoe ze dit probleem moesten gaan oplossen

De ouders probeerde het kindje te reanimeren en voelde of er toevallig iets vastzat in haar keel. Ze voelden niks en wisten ook echt niet wat ze moesten doen om ervoor te zorgen dat ze in leven kon blijven.

Het hart van het meisje was al gestopt met pompen nadat het ambulancepersoneel eindelijk was aangekomen. In het ziekenhuis deden ze er alles aan om haar in leven te houden en lukten ze het gelukkig om ervoor te zorgen dat het hart van het kind weer ging kloppen.

Ga naar de volgende pagina om te zien hoe het kon dat ze in coma raakte en wat je moet doen als dit toch gebeurd. Voor meer van dit soort tips kun je het beste onze facebook pagina liken met de likebox bovenaan het artikel.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *