Ongelooflijk

Dolly Parton komt samen met de geweldige capella groep ‘Pentatonix’ voor een eigen versie van “Jolene”!

De groep Pentatonix en de zangeres Dolly Parton komen bijeen om samen het lied Jolene te coveren. Pentatonix bestaat uit 5 mensen die afkomstig zijn uit Texas. Dolly Parton is bekend van het door haar zelf geschreven lied Jolene. Ze gaat dus samen met de groep haar eigen lied coveren.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe mooi deze cover is geworden en over wat voor talent de zangeres Dolly Parton heeft. De zangeres is inmiddels 70-jaar, maar ze weet maar van geen ophouden. De groep weet samen met Dolly de perfecte harmonie te vinden en maken dit tot een van de beste covers ooit.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/dolly-parton-komt-samen-met-de-geweldige-capella-groep-pentatonix-voor-een-eigen-versie-van-jolene/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *