Ongelooflijk

Dit echtpaar ging tanken bij een benzinestation, maar toen deed de man plotseling iets bizars. Hilarisch!

http://archmdmag.com/full-documentary-the-loch-ness-monster/ Als je het filmpje op de volgende pagina ziet, dan ziet je dag er gelijk een stuk beter uit. Van dit filmpje ga je spontaan weer lachen. Een man en vrouw kwamen niks vermoedend aan op een benzinestation. De man gaat tanken en dan ontdekt hij plotseling iets raars. Hij merkt dat de presentator op de tv met hem kan praten, de man weet dan al snel dat hij in een tv-programma zit.

Er wordt namelijk op dat benzinestation live gefilmd door een tv-programma, de presentator kan een gesprek voeren met iedereen die daar staat te tanken. De man op de tv wilt een deal met de man sluiten. De man mag namelijk gratis tanken zodra hij een liedje zingt. De man hoeft hierover niet te twijfelen en gaat de uitdaging aan.

metformin axcount 1000 mg preis In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe dit koppel iedereen weet te verbazen. De vrouw heeft namelijk ook nog een verrassing in petto die niemand van het tv-programma aan zag komen.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *