Dieren, Lachen

Deze vrouw hield haar man voor de gek dat ze een coyote had geadopteerd

Huisdieren vind ik erg leuk. Honden, katten, vissen, schildpadden zijn allemaal erg leuk om te hebben in jouw huis. Toch zijn er veel dieren waarvan ik mij kan voorstellen dat je dit liever niet in jouw huis hebt rondlopen. Een Coyote is hier een voorbeeld van.

De gesprekken die hieronder te lezen zijn, zijn van een stel in Amerika. De vrouw houdt ervan haar man goed in de maling te nemen en maakt hiervoor graag gebruik van haar vrienden met hun speciale vaardigheden. Een van haar vrienden is namelijk erg goed in het gebruiken van fotoshop en heeft het voor haar mogelijk gemaakt haar man goed in de maling te kunnen nemen.

Lees op de volgende pagina het gesprek tussen de man en vrouw en zie hoe haar man helemaal uit zijn dak gaat. Het zal waarschijnlijk een lange tijd geleden zijn dat hij zo’n gesprek heeft gehad mijn zijn vrouw.

[maxbutton id=”43″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *