Ongelooflijk

Deze uitvoering van het prachtige nummer ‘Hallelujah’ geeft miljoenen mensen kippenvel!

Het nummer Hallelujah is ongeveer het meest gecoverde nummer ooit. Het lied kent zo’n 200 versies. De oorspronkelijke schrijver van het nummer is de geweldige Canadese sing en songwriter Leonard Cohen. Niet alle covers zijn even goed, maar er is weer een nieuwe cover uitgebracht en dat is toch wel een van de beste covers die ik ooit heb gezien.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe de groep Pentatonix uit de Amerikaanse staat Texas de klassieker weer helemaal tot leven brengt. Het liedje is zo gevoelig dat je er kippenvel over heel je lichaam van krijgt. Het is ook niet voor niets dat dit filmpje het hele internet overgaat en miljoenen keren bekeken wordt.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/deze-uitvoering-van-het-prachtige-nummer-hallelujah-geeft-miljoenen-mensen-kippenvel/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *