Ongelooflijk, Video's

Deze kaarttruc heb je nog nooit gezien. Dit is de beste goochelaar ooit!

Het lijkt soms wel dat Goochelaars van een andere planeet komen. Wat zij kunnen doen met een stel kaarten is echt niet te geloven. Niet alleen houd ik van kaarttrucs ik vind het ook geweldig wanneer ze grootse bouwwerken gebruiken om ervoor te zorgen dat het publiek niet weet wat ze zien.

Het enige nadeel van het bezoeken van een goochelaar is dat je bijna nooit weet hoe de truc nu echt in elkaar zit. Het maakt meestal niet uit hoe dichtbij je kunt kijken. De kans dat je ze kunt betrappen op hoe de truc werkt is erg klein. Je weet natuurlijk dat je goed moet letten op de handen en dat ze het waarschijnlijk snel verstoppen in hun kleren of op andere plekken, maar het gaat toch altijd te snel om het te kunnen volgen.

In de video op de volgende pagina zie je hoe een zeer jonge goochelaar alle kaart truccen naar boven haalt om ervoor te zorgen dat hij het publiek zich keer op keer weer weet te verbazen. Het is prachtig om te zien hoe de show eindigt en hoe hard het publiek uit zijn dol gaat.

Bekijk de video op de volgende pagina door op de grote rode knop hieronder te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *