Ongelooflijk, Video's

Deze drie dames zijn zo goed in het zingen van het liedje Silent Night’, dat je er geheid kippenvel van krijgt

Kerst is voorbij, maar toch willen we jullie nog verblijden met dit prachtige kerstliedje gezongen door Kelly Clarkson, Trisha Yearwood en Reba McEntire. Wanneer deze drie dames beginnen met zingen wordt het publiek helemaal stil en hangen ze aan de lippen van deze 3 zangeressen. Het is mooi om te zien dat het publiek zo geniet van dit prachtige concert.

Wanneer ik dit soort video’s luister krijg ik er altijd gelijk zin in om een concert te bezoeken van goede zangers of zangeressen. Het live aanwezig zijn bij een concert geeft namelijk een heel ander gevoel, dan het luisteren van een video op jouw telefoon of voor jouw computer.

Het enige nadeel is dat de kaartjes van concerten behoorlijk prijzig kunnen zijn en dat het al snel veel geld gaat kosten.

Bekijk de video op de volgende pagina.

[maxbutton id=”51″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *