Dieren, Lachen, Video's

De hond wilt op de bank springen, maar wanneer het baasje NEE zegt doet hij iets ongelooflijks!

source site Honden zijn prachtige dieren. Ze doen soms rare dingen, volgen je, kunnen leuke trucjes leren en kunnen je elke keer weer voor stelt laten staan. Wat de hond in het filmpje op de volgende pagina doet is prachtig om te zien.

In de video is te zien dat de Franse Buldog Alice niet op de bank mag springen. Dit laat de hond niet zomaar gebeuren en trekt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat hij dit toch voor elkaar krijgt. Het baasje zegt de gehele video tegen de hond dat hij niet op de bank mag komen, maar dat weerhoudt de hond er niet van om toch zo zielig mogelijk over te komen, zodat het baasje uiteindelijk uit medelijden toestemming zal geven.

Ik snap wel waarom honden niet op de duren bank mogen gaan zitten. De kans dat er dan snel krassen en scheuren komen te zitten in de bank is dan vele malen groter. Voor je het weet is jouw bank dan al weer aan vervanging toe en kun je het laten maken of moet je weer een nieuwe bank kopen. Aan de andere kant vind ik het wel weer zielig voor de honden, omdat de bank gewoon stukken beter zit en ze gewoon naast hun baasje willen gaan zitten.

De video is al meer dan 4 miljoen keer bekeken en is echt een hit geworden op het internet.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *