Lachen, Ongelooflijk

Als ze een echo laat maken van haar baby, roept oma plotseling dat ze naar het scherm moet kijken. Geweldig!

Tegenwoordig moet je eens in de zoveel tijd een echo laten maken als je zwanger bent. Zo ook de nicht van Jimmy Kimmel, Jimmy die bekend is van een Amerikaanse talkshow. Vind dit een uitgelegen mogelijkheid om zijn tante Chippy in de maling te nemen.

Micki is hoogzwanger en moet haar laatste echo laten maken, dus ze vraagt of haar moeder mee gaat. Dit is voor Chippy de eerste echo die ze ziet van de baby. Maar wat ze niet weet is dat ze door haar neefje Jimmy in de maling wordt genomen.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe Jimmy zijn tante in de maling neemt. Hij doet dat door een bandje af te laten spelen, waarop de baby allemaal onmogelijke dingen doet. Alleen hoe zijn tante reageert is ronduit geweldig.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/als-ze-een-echo-laat-maken-van-haar-baby-roept-oma-plotseling-dat-ze-naar-het-scherm-moet-kijken-geweldig/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *