Ongelooflijk

44 jaar geleden schreef Robert Plant dit nummer. Toen hij het in deze versie hoorde, kon hij zijn tranen niet bedwingen.

Voor menig rockliefhebber word het liedje “Stairway To Heaven” beschouwd als het beste rocknummer ooit. De band ‘Heart”waagde een poging om dit lied te coveren, ze wisten dat het moeilijk ging worden maar ze wilden het toch proberen. De band bestaat uit; Jason op de drums, Jason is de zoon van de overleden Led Zeppelin-drummer John Bonhams. De zangeressen zijn Ann en Nancy Wilson, ze zingen dit lied tijdens de huldiging van Led Zeppelin. Ze brengen met deze nieuwe uitvoering de frontman Robert Plant in trainen.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien, hoe geweldig deze nieuwe uitvoering is. Dit nummer is live extra moeilijk te zingen, maar de zangeressen doen het geweldig. Ze zorgen voor rillingen over je rug en laten het publiek sprakeloos.

[maxbutton id=”52″ url=”http://viralsonline.com/2017/01/44-jaar-geleden-schreef-robert-plant-dit-nummer-toen-hij-het-in-deze-versie-hoorde-kon-hij-zijn-tranen-niet-bedwingen/2/” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *