Video's

4 mannen zing ‘Hallelujah’ en wanneer Celine Dion op het podium verschijnt ontstaat er iets prachtigs!

buy provigil 200 mg Het nummer Hallelujah is ongeveer het meest gecoverde nummer ooit. Het lied kent zo’n 200 versies. De oorspronkelijke schrijver van het nummer is de geweldige Canadese sing en songwriter Leonard Cohen. Niet alle covers zijn even goed, maar er is weer een nieuwe cover uitgebracht en dat is toch wel een van de beste covers die ik ooit heb gezien.

De vier mannen staan op het podium en hadden nooit verwacht dat de enige echt Celine Dion achter hen op het podium zou verschijnen.

De 4 zangers beginnen al op een geweldig manier met het nummer en krijgen het publiek helemaal mee. Nadat de Celine Dion op het podium verscheen wisten de zangers niet wat hun overkwam. Ze stopten gelukkig niet met zingen en gingen door met deze prachtige variant van het nummer Hallelujah.

Bekijk op de volgende pagina het filmpje en vergeet zoals altijd natuurlijk niet onze Facebook pagina te liken!

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *