Ongelooflijk, Video's

Wat de verzorgster met haar alzheimer patiënt deed, toen ze niet door had dat ze werd gefilmd zal iedereen schokken

Iedereen kent wel iemand die is overleden aan de ziekte van alzheimer. Het is moeilijk om iemand langzaam achteruit te zien gaan, tot dat ze uiteindelijk niks meer kunnen. In het begin kunnen ze nog veel zelf, maar na een tijdje wordt dit steeds minder.

Al snel hebben de meeste alzheimer patiënten professionele ondersteuning nodig en moeten ze worden geholpen met dagelijkse werkzaamheden. Op het internet zie je bijna nooit filmpjes langskomen dat de verzorgers slecht omgaan met de ouderen, maar wanneer dit wel gebeurd dan moet iedereen ook laten zien wat ze hiervan vinden.

Slecht omgaan met iemand die zich niet kan verdedigen is namelijk zeer strafbaar. Wanneer ik het filmpje zag op de volgende pagina, dacht ik meteen aan hoe we dit zo snel mogelijk konden gaan oplossen. Jammer genoeg is dit allemaal al gebeurd en kunnen we dit niet meer terugdraaien.

In Nederland komt dit gelukkig bijna nooit voor en hoeven we ons niet druk te maken over dit soort problemen. Ik hoop dat de vrouw er wat van geleerd heeft en dat ze meteen ontslagen is, nadat haar baas erachter kwam wat er was gebeurd.

[maxbutton id=”29″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *