Ongelooflijk

Verwarm je kamer voor maar een paar cent per dag? Bekijk hier hoe ook jij dit kunt doen!

Niet overal in de wereld is verwarming vanzelfsprekend, maar in deze tijd van het jaar wel hard nodig. Bovendien kost het veel geld om je huis te verwarmen en er moet een specifieke energiebron aanwezig zijn. De meeste huishoudens maken gebruik van elektriciteit, maar dit kan beter. Er moeten namelijk mogelijkheden zijn waarmee het verwarmen van je huis goedkoper, makkelijker en duurzamer is.

Daarom zijn we opzoek gegaan naar een makkelijke oplossing, hierbij kwamen een interessante doe-het-zelf kachel tegen om de kamers in je huizen te verwarmen. Wat heb je hier allemaal voor nodig hebt is: een metalen bak, twee potten van klei en waxinelichtjes.

Zet in de metalen bak vier waxinelichtjes, zet er een klein potje boven zodra je ze hebt aangestoken, daarna dek je de bovenkant het kleine potje af met een hoesje van een waxinelichtje. Als laatste stap zet je de grote pot over de kleine pot en klaar. Wat je dan nog moet doen is een paar minuten wachten totdat het warmer wordt.

In het filmpje op de volgende pagina wordt nog een keer stap voor stap uitgelegd hoe je een eigen doe-het-zelf kachel maakt. Uiteindelijk heb je voor 15 eurocent een warme kamer met je eigen kacheltje.

[maxbutton id=”36″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *