Dieren

Schattig eendje volgt hem dagelijks naar zijn werk. Hij besloot een video op te nemen. Ik kan NIET stoppen met lachen!

Dit is misschien wel het schattigste filmpje wat ik ooit heb gezien. Een man werd namelijk dagelijks gevolgd door eendje genaamd Charley. Iedere dag volgt het eendje zijn baasje naar het werk. Het eendje is alleen nog wat klein en heeft nogal moeite om zijn baasje bij te houden. Maar ondanks dat loopt Charley nooit te ver achter.

Op een dag besloot Matizhan deze gebeurtenis te filmen en plaatste hij de video op YouTube. Het duurde ook niet lang voordat de video viral ging. Matizhan houdt een soort videoboek bij waarin het groeiproces  van Charley is te zien. Daarin is dus te zien dat hij al een stuk groter geworden is en minder moeite heeft om zijn baasje bij te houden.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien hoe het eruit ziet als het eendje zijn baasje naar het werk volgt. In het filmpje is ook te zien dat Charley enorm geniet tijdens de wandeling. Het filmpje maakt je dag gewoon gelijk weer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *