Ongelooflijk

Priester staat op het punt om het koppel te trouwen. Maar dan doet hij iets wat niemand ooit verwacht had. Ongelooflijk!

Leah en Chris O’Kane en hun families waren bijeengekomen in de prachtige St. Brigid Chapel in Ierland, toen het echtpaar voor het altaar stond leek het een normale en traditionele bruiloft. Wanneer de priester opstaat en naar de microfoon loopt om de huwelijksvoltrekking te starten lijkt er nog steeds niks aan de hand.

Iedereen in de zaal verwachtte een normale toespraak, maar in plaats van dat deed de priester iets heel onverwachts. Waardoor het publiek hem ademloos aan keek en minutenlang stil bleef. De mensen in de zaal durfden niks te zeggen toen ze zagen wat voor iets prachtigs deze priester voor het paar deed.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien wat voor geweldigs de priester deed. Het is ook niet voor niks dat het filmpje al meer dan 50 miljoen keer is bekeken, want dit is zo speciaal dat je het maar een keer in je leven meemaakt.

[maxbutton id=”30″]

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *