Ongelooflijk

Op deze manier heb je NOOIT meer last van pijnlijke nachtelijke krampen. Kan niet wachten om dit uit te proberen!

Pijnlijke nachtelijke beenkrampen wie heeft ze nu nog niet gehad? De krampen zorgen ervoor dat je in de nacht uit bed moet gaan, omdat de pijn anders ondragelijk is. De krampen kunnen je slaappatroon beïnvloeden, ook kunnen ze uren achter elkaar doorgaan. Al met al is dit gewoon een oncomfortabele blessure waar je snel van af wilt komen. Dat kan ook prima, er zijn namelijk erg veel oplossingen om van die krampen af te komen. Het is alleen wel belangrijk dat je weet waar die krampen vandaan komen.

buy Lyrica europe Wat zijn de nachtelijke krampen?

Aan de naam kun je al zien waar het voor staat, het zijn krampen in de nacht en meestal zijn die krampen in je benen. In de meeste gevallen is het de kuitspier die samentrekt, maar er zijn ook genoeg mensen die de krampen in hun dijbeen hebben. De oorzaak van de krampen is, spasmen of onvrijwillige samentrekking van de spier. Het gevolg is dat je pijn hebt en je kunt je spier maar beperkt gebruiken tijdens de kramp. De krampen komen meestal voor bij mannen en vrouwen die de leeftijd van 50 jaar hebben.

click Waarom vinden deze krampen plaats?

In de meeste gevallen zitten er een oorzaak achter de krampen, maar er zijn ook genoeg gevallen dat er geen oorzaak te vinden is voor de krampen. Een aantal oorzaken voor de krampen kunnen zijn: het teveel gebruiken van de spieren in een bepaalde periode, het werken op een betonnen ondergrond of een verkeerde houding bij het zitten. Maar er zijn nog meer andere redenen die beenkrampen kunnen veroorzaken. Bijvoorbeeld: uitdroging, diabetes, de ziekte van Parkinson, zwangerschap en alcoholisme. Deze voorbeelden gaan meestal gepaard met nachtelijke beenkrampen.

In het filmpje op de volgende pagina legt iemand je uit hoe je met huishoudelijke producten vervelende nachtelijke beenkrampen kunt voorkomen.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *