Ongelooflijk

Met twee ingrediënten maak je een luchtverfrisser die MAANDEN mee zal gaan!

Vieze geurtjes in huis, wie heeft ze nu niet? Deze geurtjes zijn bijna niet te vermijden, maar toch doe je het liever wel. In dit artikel leg ik je uit hoe je heel makkelijk een luchtverfrisser maakt die maanden lang mee gaat. Maar wat zijn nu eigenlijk de oorzaken die voor vieze geurtjes zorgen? De meeste oorzaken zijn erg voor de hand liggend, namelijk een vuilniszak net iets te lang in de vuilnisbak laten zitten, een berg met kleding die allang gewassen had moeten worden of huisdieren die van zwemmen houden.

Er zijn twee opties om deze vieze geurtjes tegen te gaan. Namelijk een luchtverfrisser kopen bij de supermarkt of je maakt zelf een eigen luchtverfrisser. De luchtverfrisser van de supermarkt heeft alleen wel wat nadelen. De luchtverfrisser zorgt ervoor dat de vieze geur weggaat, maar zodra de luchtverfrisser op is komt de vieze geur gewoon weer terug. Een ander groot nadeel is dat veel luchtverfrissers vaak chemisch zijn en dat ze erg snel op zijn.

In het filmpje op de volgende pagina leggen een paar mannen uit hoe je makkelijk je eigen luchtverfrisser kan maken. Deze zelfgemaakte luchtverfrisser is de oplossing voor de vieze geurtjes in jouw huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *