Ongelooflijk

Laad je telefoon slecht of helemaal niet meer op? DIT is de oplossing!

buy Lyrica tablets

Dit is iets wat bijna iedereen wel herkent. Je legt de avond voordat je gaat slapen je telefoon aan de oplader. De andere dag zie je dan dat je telefoon niet of niet helemaal is opgeladen. Overdag laadt je hem nog een keer op en weer is hij half of niet opgeladen.

Veel mensen raken dan gelijk in paniek, alleen dat is nergens voor nodig. Er is namelijk een hele eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat je telefoon gewoon weer normaal oplaadt. In het filmpje op de volgende pagina wordt uitgelegd hoe makkelijk het is om ervoor te zorgen dat je telefoon weer normaal oplaadt.

Dus als je telefoon niet meer oplaadt moet je niet gelijk in paniek raken en denken dat je een nieuwe telefoon moet kopen. Er zijn namelijk een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen dat het opladen niet meer lukt. Dit komt meestal niet door de telefoon zelf maar door stukjes vuil die in je telefoon zitten. Die vuiltjes zorgen op hun beurt er weer voor dat ze voor het laadpunt zitten, waardoor laden slechter gaat. Koop dus niet zomaar een nieuwe telefoon en probeer hem dus eerst zelf te maken.

Bekijk het filmpje op de volgende pagina

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *