Dieren, Video's

In dit restaurant worden levende dieren geserveerd. Dit moet nu stoppen!

dier10

Wist je dat er restaurants bestaan waar er levende dieren worden geserveerd? In onderstaand filmpje zijn ze verschillende restaurants afgegaan, waar ze levende dieren serveren en hebben ze vastgelegd hoe er met deze dieren wordt omgegaan.

Een restaurant gaat hier zelfs nog veel verder in dan de meeste andere restaurants. Je kan hier een levende octopus bestellen, dat op de meest verschrikkelijke manier wordt klaargemaakt voor de klant.

De kok pakt de levende octopus vast en snijdt een voor een alle tentakels af die hij nodig heeft voor de bestelling. Zodra hij genoeg tentakels heeft voor het gerecht, laat de kok de octopus op de tafel liggen, tot dat er iemand anders ook een octopus heeft besteld.

Dit is een van de grootste dierenmishandelingen die je maar kunt bedenken. Je kunt het namelijk vergelijken met het afhakken van de poten van een konijn, terwijl hij nog springlevend is.

Een octopus is een van de slimste onderwaterdieren die er bestaan en kunnen prima onthouden hoeveel pijn ze hebben en wat er met ze gebeurd.

Wil je zien wat dit soort restaurants nog meer doen met dieren? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Vind jij dit ook te ver gaan? Deel dit artikel dan nu met je vrienden en kom in opstand tegen dit soort restaurants!!

One Comment

  1. En nu opeens maakt iedereen zich boos?! 😂 maden en larven worden ook levend gegeten, oh, ja, maar dat zijn geen dieren 😂
    Dit gebeurt met veel meer dieren dan op het filmpje te zien is, wat een geld hebbers. Alleen grotere dieren te plaatsen, om de aandacht te krijgen.. Get a life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *