Dieren, Ongelooflijk

Hoe deze 3 leeuwen reageerden toen een 12 jarig meisje verdwaald was geraakt, is adembenemend

http://shellystearooms.com/fi/shellys-tea-rooms-news-summer-2015/ Vrouwen in Ethiopië hebben een zwaar leven. Ze moeten altijd rekening houden met gevaar en continu op de hoede zijn voor misbruik, mishandeling of voor ontvoeringen.

Volgens NBC news zijn 70% van de trouwerijen in Ethiopië gedwongen door de man of de familie. Wanneer de vrouw in dit geval niet luistert, dan bestaat er een kans dat ze of vermoord worden of hard worden mishandeld.

Toen we onderstaand verhaal te horen kregen wisten we meteen dat we het met iedereen moesten delen, omdat niet iedereen op de hoogte is van deze misbruik en dat het nog zoveel voorkomt.

Een 12 jarig meisje werd ontvoerd en geslagen door een aantal mannen. Ze probeerden haar te dwingen tot een huwelijk en was al zo’n 1 week vermist. Haar familie was erg ongerust en waren zeer fanatiek aan het zoek naar het kleine meisje. Alle hoop was 1 week later al bijna opgegeven tot dat ze opeens te horen kregen dat ze was gevonden in de bush bush van Ethiopië.

De politie zei tegen de familie dat het kind was gevonden, toen ze ineens een klein meisje zagen staan bij een groep leeuwen. Blijkbaar hadden de leeuwen door dat het meisje in gevaar was en dat ze moest worden bevrijdt van deze akelige mannen.

De leeuwen gaven het kind terug aan de politie alsof het een gift was, waarna ze weer verder gingen in de bossen.

Een wilde dierenexpert zegt dat het huilen van het meisje ervoor heeft gezorgd dat de leeuwen haar zagen als een welpje, waardoor het hun heeft tegengehouden het meisje te eten. Of dat dit weer is weten we niet, maar het maakt het verhaal natuurlijk nog beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *